Ден на европейските автори.

????В деня на театъра (27 март) стартира нова инициатива – Ден на европейските автори. По този повод на учениците от V, VI и VII клас гостува актьорът Георги Низамов. Той им представи една от любимите си приключенски книги ????„Пътешествията на Гъливер“ ????от Джонатан Суифт. Поговори и за ползите от четенето.
Срещата премина с много настроение и усмивки. ☺️
След нея г-н Низамов сподели: „Надявам се, че успяхме да събудим любопитството у децата. А също и тези срещи да не са еднократни. Бих дошъл отново с удоволствие (ако ме поканите), защото в 58.ОУ видях умни, възпитани и дисциплинирани млади хора. Видях екип от всеотдайни преподаватели, които изискват и постигат!“.
Може да бъде изображение с дете, седящ, изправен и на закритоМоже да бъде изображение с 6 души, изправени хора и на закритоМоже да бъде изображение с 1 човек и на закритоМоже да бъде изображение с 7 души, дете, седнали хора, изправени хора и на закритоМоже да бъде изображение с 1 човек, седящ и на закритоМоже да бъде изображение с 1 човек, изправен, балон и на закритоМоже да бъде изображение с 10 души, изправени хора и на закрито